Tarieven&Vergoedingen

Alle behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Klik hier voor een opsomming van zorgverzekeraars die bereid zijn onze consulten te vergoeden. U kunt aan deze lijst geen rechten ontlenen. Neem van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de vergoeding alternatieve geneeskunde. De vergoeding hangt af van uw polis pakket. 

Reguliere behandeling
Voor een behandeling van een 45 min. zijn de kosten € 60.-,

Een behandeling van 60 min. betaalt u € 65.-.

1e behandeling / intakegesprek en eerste behandeling
Een behandeling start altijd met een intakegesprek om een duidelijk beeld van de klachten te krijgen. Direct daaropvolgend vindt de behandeling plaats.

Na het intakegesprek/anamnese is het belangrijk om te weten hoe de lichamelijke gesteldheid van de cliënt is en zal een functieonderzoek plaatsvinden. De bedoeling hiervan is om te kijken naar disbalans in spieren en spierverhoudingen / gewrichten. Daarna zal hij het behandelingsplan aan u voorstellen met de aard van de behandeling en de duur ervan. Ook zal hij aangeven wat hij van uw zijde wordt verwacht om het resultaat positief te beïnvloeden.
Wanneer u voor het eerst met een klacht komt, duurt de 1e behandeling ca. 60 minuten omdat er dan ook een intakegesprek en functieonderzoek plaatsvindt.

Er wordt van u verwacht om bij elke behandeling een badlaken mee te nemen.
Gelieve  de behandelingen contant te betalen dan wel terstond overmaken.