Tarieven & Vergoedingen

We geven u graag informatie over onze verschillende behandelingen, massages en de tarieven. De praktijk is aangesloten bij de stichting RBCZ, dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. Dit houdt o.a. in dat therapieën en consulten (deels) worden vergoed door diverse zorgverzekeraars wanneer je aanvullend verzekerd bent. Annuleren van een afspraak is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Daarna zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vrijwel alle behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Klik hier voor een opsomming van zorgverzekeraars die bereid zijn onze consulten te vergoeden. U kunt aan deze lijst geen rechten ontlenen. Neem van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de vergoeding alternatieve geneeskunde. De vergoeding hangt af van uw polis pakket. 

1e behandeling / intakegesprek en eerste behandeling
Een behandeling start altijd met een intakegesprek om een duidelijk beeld van de klachten te krijgen. Direct daaropvolgend vindt de behandeling plaats.

Na het intakegesprek/anamnese is het belangrijk om te weten hoe de lichamelijke gesteldheid van de cliënt is en zal een functieonderzoek plaatsvinden. De bedoeling hiervan is om te kijken naar disbalans in spieren en spierverhoudingen / gewrichten. Daarna zal hij het behandelingsplan aan u voorstellen met de aard van de behandeling en de duur ervan. Ook zal hij aangeven wat hij van uw zijde wordt verwacht om het resultaat positief te beïnvloeden.
Wanneer u voor het eerst met een klacht komt, duurt de 1e behandeling ca. 60 minuten aangezien er  een intakegesprek en functieonderzoek plaatsvindt.

Sportmassage en ontspanningsmassage

60 minuten  € 70.-

30 minuten € 45.-

45 minuten € 55.-

Andullatiematras

15 minuten  € 15.-

30 minuten € 30.-

10 rittenkaart a 30 minuten € 250.-

Medical taping

€ 35.-per behandeling / taping (inclusief intake)

Combi Medical taping /massage € 45.-

SPV en Coaching

per behandeling (ca. 1 uur)  € 70.-

Sensi-therapie  

Per behandeling € 70.-

Sauna

€ 15.- voor 1 persoon

€ 20.- voor 2 personen

Yoga les

€ 8.- per les

Blokken van 3 maanden (12 lessen) € 96.-

Meditatiecursus (Start 13 maart 19.30.)

5 lessen  van 1½ uur  € 95.-

Er wordt van u verwacht om bij elke behandeling een badlaken mee te nemen.
Gelieve  de behandelingen contant te betalen dan wel terstond overmaken.