Sensi

VOOR WIE IS SENSI-THERAPIE GESCHIKT?

Eigenlijk voor iedereen! Veel mensen hebben wel last van bepaalde lichamelijke of geestelijke klachten zulke klachten ontstaan nooit vanzelf en hebben vaak een achterliggende oorzaak die we met de sensi-therapie proberen te vinden en te verhelpen. Het begeleiden van volwassenen en kinderen met hooggevoeligheidsproblemen biedt goede resultaten door vooral het bewustwordingsproces hiervan, en leren hoe er mee om te gaan.
Verder blijkt uit recent onderzoek dat ca. 50% van de Nederlanders één of meerdere allergieën heeft. Tevens neemt het aantal mensen die last hebben van hooggevoeligheden met de dag toe. Te denken valt dan aan Autisme, ADHD,HSP, Nieuwetijdskinderen, Hechtingsstoornis e.d.

WERKWIJZE

Het Sensi® protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.
De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

1. Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)

2. Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)

3. Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)

4. Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

VOEDING- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘ tijdelijke gifstoffen ‘ in het lichaam meer bij.

DIËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

DRUKPUNTMASSAGE
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

E.F.T.
De Emotionaal Freedom Techniek komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

HOLISTIC PULSING
Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

EDELSTEENTHERAPIE
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren.
Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

Sensi-therapie is een snel-werkende therapie die van korte duur is en heel snel resultaat geeft.

 

Therapeute: Renata