Pijn & Blessure

Een heerlijke sportmassage, ontspanningsmassage, drukpuntmassage of shiatsu is bij Lex of Renata een ware verademing. Even de volledige aandacht voor uw lichaam en geest. Na een massage stapt u helemaal ontspannen de deur van de praktijk uit.

Medical Taping

Medical Taping

Ondersteuning bij sportblessures en overbelasting

Sportmassage

Herstel van pijn en blessure

Een goede verzorging bij sporten

Twee- tot driemaal per week sporten lijkt niet teveel voor een vrijetijdssporter; topsporters trainen immers zelfs tot twee- tot driemaal per dag! Het lichaam heeft dan wel extra verzorging nodig. Pijntjes sluipen er snel in en ze worden net zo snel weer vergeten omdat ze, zeker in het begin, verdwijnen als je eenmaal bezig bent. Een goede verzorging hoort bij de dagelijkse routine van de topsporter, maar de vrijetijdssporter kan ook niet zonder.

Door tijdig aandacht te besteden aan kleine klachten en/of regelmatig de belangrijkste spiergroepen los te laten masseren kunnen ernstigere klachten worden voorkomen en kan probleemloos gesport worden. Op topniveau, maar ook op elk niveau daaronder!

Blessurebehandeling

Naast sportmassage kunt u hier terecht voor professionele blessurebehandeling. Bij een blessure moet eerst gekeken worden naar de ernst en de aard van de blessure. Daaruit blijkt of behandeling mogelijk is of dat nadere diagnose door bv. een arts nodig is.Bij behandeling wordt een plan afgesproken met concrete doelen. Vaak is aanpassing van de activiteiten nodig. Er wordt echter altijd gezocht naar manieren om zoveel als mogelijk actief te kunnen blijven zonder het geblesseerde lichaamsdeel te belasten. Ondersteuning met sporttape of herstelbevordering met Medical taping behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.