Hardlopen

Hardloopgroep ReLex in Well.

Hardlopen is goed voor lichaam en geest. Zo heeft een Franse studie onlangs weer laten zien dat sporters minder verkoudheid oplopen dan inactieve gezonde mensen. Hardlopen is goed voor je immuunsysteem. Sportieve inspanningen versterken je afweer tegen infecties. Gezien de ontwikkelingen betreft de Coronavirus is hardlopen bij uitstek een goed middel om weerstand op te bouwen.

Heb je dat ook dat je gezonde doelen stelt of ben je aan twijfelen of je wel of niet wilt hardlopen, ben je met je gewicht bezig of wil je kennismaken of hardlopen wat voor je is , dan is hardlopen de unieke manier om je over die drempel heen te helpen. Om je over de streep te helpen is zelfs de 1e training helemaal gratis. Ben je reeds een gevorderde loper dan ben je van ook van harte welkom. Hardloopgroep ReLex begeleidt zowel een beginnende als een gevorderde loper. Zo kun je bijvoorbeeld doelen stellen: -voor je plezier lopen of – voorbereiden op een wedstrijd. (5-10-15-1/2 marathon)

Je kunt indien je wilt zo instromen op je eigen niveau.

Loop je mee?

Hardlopen met onze loopgroep heeft drie voordelen boven voor jezelf lopen: samen blijf je gemotiveerd, je vermijdt blessures en je traint gericht. Met als bonus een groep gezellige mensen waar je je veilig en prettig bij voelt/loopt. Zo wordt sporten weer leuk!

Kosten en data Start to Run ReLex

Je betaalt 20 euro per maand (2.50 per training). Voor dat bedrag kun je elke dinsdagavond en/of  of vrijdagochtend meetrainen. We starten altijd om 19.00 en 9.00 bij Praktijk ReLex De Paad 10 Well. Naast de gezamenlijke training ontvang je een persoonlijk hardloopschema om zelf nog een 3e keer te lopen per week.

Lesopbouw en trainer

Elke training duurt ongeveer 60-75 minuten. We doen eerst de warming-up en beginnen dan aan het programma en eindigen met de cooling down. En omdat we daarbij op tijd werken kan iedereen op zijn of haar tempo trainen terwijl de groep toch bij elkaar blijft. Want hardlopen is naast een heerlijke sport ook vooral heel mooi  lopen  in het prachtige Maasduinen gebied.
Trainer Lex Maskikit is een ervaren midden/langeafstandsloper die als atletiek /looptrainer is opgeleid door de KNAU. Als trainer begeleidt hij al jarenlang een loopgroep in Gennep e.o.
Verantwoord maar vooral lopen met plezier is de motto van Lex.

Start: De Paad 10 Well

Wanneer: Di 19.00 Vrij 9.00

Parcours: Maasduinen gebied

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen neem gerust contact op. Mail naar  info@praktijkrelex.nl of  bel 0610709404 of 0478855105