Hardlopen

Hardloopgroep ReLex in Well.

Is 2019 het jaar waar je gezonde doelen stelt of ben je nog steeds aan twijfelen of je wel of niet wilt hardlopen, ben je met je gewicht bezig dan is hardlopen de unieke manier om je over die drempel heen te helpen. Je kunt zelfs een aantal trainingen gratis meedraaien om te voelen of het wat voor je is.

Inmiddels is er al een groepje gestart en kun je indien je wilt zo instromen op je eigen niveau.

Hardlopen voor beginners is een hardloopcursus van een kwartaal in Well. Na de cursus kun je drie tot vijf kilometer achter elkaar hardlopen. Je kunt je nu aanmelden. Je wordt begeleid door een atletiektrainer midden/lange afstand. Uiteraard is ook de reeds gevorderde hardloper van harte welkom om mee te trainen.

Loop je mee?

Hardlopen met onze loopgroep heeft drie voordelen boven voor jezelf lopen: samen blijf je gemotiveerd, je vermijdt blessures en je traint gericht. Met als bonus een groep gezellige mensen waar je je veilig en prettig bij voelt. Zo wordt sporten weer leuk!

Kosten en data Start to Run ReLex

Je betaalt 60 euro per kwartaal. Voor dat bedrag kun je elke dinsdagavond of vrijdagochtend meetrainen. We starten altijd om 19.00 en 9.00 bij Praktijk ReLex De Vissert 5 Well. Naast de gezamenlijke training ontvang je een persoonlijk hardloopschema om zelf nog een 3e keer te lopen per week.

Lesopbouw en trainer

Elke training duurt ongeveer 60-75 minuten. We lopen eerst warm en beginnen dan aan het programma. En omdat we daarbij op tijd werken kan iedereen op zijn of haar tempo trainen terwijl de groep toch bij elkaar blijft. Want hardlopen is naast een heerlijke sport ook vooral heel gezellig. Trainer Lex Maskikit is een ervaren midden/langeafstandsloper die als atletiektrainer /looptrainer is opgeleid door de KNAU. (Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie) Hij traint reeds een loopgroep in Gennep en omgeving. Hij is ook tussen de trainingen door altijd per telefoon (06-10709404) en mail info@praktijkrelex.nl bereikbaar voor vragen van lopers.